Lilium ‘Chocolate Event’ – tigrisliliom

658 Ft

A Lilium ‘Chocolate Event’ – tigrisliliom kb. 100-120 cm magas, csokoládébarna színű szirmokkal, a széleken halvány rézszínű, barna pöttyökkel.

Kiszerelés: hagymagumó, kerület: 16-18 cm

Rendelhető mennyiség: minimum 5 db

 

 

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Lilium ‘Chocolate Event’ – tigrisliliom kb. 100-120 cm magas, csokoládébarna színű szirmokkal, a széleken halvány rézszínű, barna pöttyökkel.

  • Alak: Kb. 100-120 cm magas, felálló szárú, egyhajtású.
  • Virág: Gyönyörű csokoládébarna színű szirmokkal, a széleken halvány rézszínű, barna pöttyökkel. A viráglepel 6 sziromból áll, a porzók feltűnőek, a porzószálak rendkívül hosszúak. Száranként akár 12 virágot is hozhat. A lepellevelek visszahajlanak, csúcsuk egy pontba fut össze, így oldalra néző vagy bókoló turbán alakot hoznak létre. Július-augusztusban virágzik.
  • Levél: Leveleik keskeny lándzsásak, a száron örvös állásúak. Sötétzöldek.
  • Tenyészhely: Napos, meleg, de a gyökérzónában árnyékolt. Talaj üde, enyhén savas kémhatású vagy semleges, tápanyagban gazdag. A pangó vizet és meszes talajt nem tűri.
  • Felhasználása: 3-5 db-os csoportban ültetve, virágágyban karakteres központi növényként. Vágott virágnak kiválóak. Edénybe is ültethetjük.
  • Ültetési időszak: Hagymáit kora tavasszal, a fagyok elmúltával, vagy ősszel ültessük 15-20 cm mélyre.

Lásd még: További információk

További információk

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Magasság

Szélesség

Fényigény

,

Talajigény

, ,

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…