Mahonia confusa ‘Narihira’

9 322 Ft

Elterülő, laza ágrendszerű, kisméretű örökzöld.

Kiszerelés: konténeres, 5 literes, 30/40 cm magas

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Örökzöld, kisméretű cserje. Kiváló választás idősebb, árnyékos kertekbe, jól bírja a fák árnyékát és konkurenciáját. Ideális kitöltő növény!

  • Alak: kb 1 méter magas és hasonló szélességű, széthajló, majdnem elterülő, laza ágrendszerű
  • Levél: Örökzöld, páfrányra emlékeztető, hosszú, keskeny
  • Virág: Sárga virágai késő szeptemberben, októberben nyílnak, illatosak. A virágokból lilás-fekete mutatós termés fejlődik.
  • Tenyészhely: Fagytűrő. Talajban nem válogatós,félárnyékos helyre ültessük, de jól bírja a fák árnyékát is.
  • Felhasználása: Árnyas kertrészekbe, cserjecsoportokba kitöltő-összekötő növényként ültessük. en, betegsége nem ismert.

Lásd még: További információk

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, , ,

Virágszín

,

Virágzás időszaka

Fényigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

, ,

Élőben megtekinthető

,

Árudánk elsősorban olaszországi kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, hortenziákat és más mediterrán különlegességeket értékesít gyűjtő rendszerben. Az áruda a HILL & Garden kft. olasz importra szakosodott részlege a több divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetőek. Az értékesítést és beszerzést gyűjtő rendszerben végezzük. A növényeket az összegyűjtött megrendeléseknek megfelelően rendeljük, és rövid átfutási időn belül postán vagy futárral, nagyobb rendelésnél külön fuvarossal szállítjuk ki. Növényt nagyon rövid ideig készletezünk. A szállítások aktuális ütemezését a rendelésnél az információs ikonra kattintva láthatod. Növényeink nagyobb méretekben is beszerezhetőek! Kérd egyedi ajánlatunkat, ha a közzétett méreteknél kifejlettebb példányokat keresel, vagy nagyobb tételben vásárolnál. A házhozszállítás GLS futárszolgálattal történik. A szállítási díjakat a termék kosárba tételekor ellenőrizheted.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 1 975 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 100 000 Ft

Érdekelhetnek még…