Mainzer Fastnacht® teahibrid rózsa

2 889 Ft

Rendkívül elegáns ezüstös levendulakék, tömött virágú, elbűvölő illatú teahibrid rózsa. Sokszor virágzik, erőteljes növekedésű.

Kiszerelés: szabadgyökerű

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Hill & Garden - Rózsaland
Cikkszám: tantau-Mainzer Fastnacht-508 Kategória: Címkék: , , , ,

Növény leírása

Rendkívül elegáns ezüstös levendulakék, tömött virágú, elbűvölő illatú, híres teahibrid rózsa. Sokszor virágzik, erőteljes növekedésű.

  • Magassága: 100-130 cm
  • Virágméret: 8-10 cm
  • Illat: kiemelkedő, friss és fűszeres
  • Felhasználás: Virág és évelőágyásokban kisebb csoportokba ültetve, illatkertekbe vagy vágóvirágnak.
  • Nemesítő: Tantau
  • Minőség: A osztály (legalább 3 erőteljes ág, erőteljes gyökérzet)

Növény jellemzői

Magasság

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Ellenállóság

,

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau fajtáit  tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, a hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, 2-3 éves korukban, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá, hogy a szállítási költségeik tizede! az edényes változattal szemben, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsáinkat a tavaszi idényben március 10 ig tudod megrendelni. A megrendeléseket március végéig GLS futárszolgálattal teljesítjük. A rózsatövek felszedése és ültetése időjárásfüggő, ezért a rendelhetőség és szállítás határideje változhat. Minimális szállítási díj 2127 Ft. A várható szállítási költségek a következőképp alakulnak (a pontos összeget a kosárban ellenőrizheted): 1-5 db szabadgyökeres kb. 2200 Ft/csomag, 6-10 db szabadgyökeres kb. 2400 Ft/csomag, 11-20 db szabadgyökeres 2400-2700 Ft/csomag.

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 318 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 900 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 000 Ft

Érdekelhetnek még…