Matthiola longipetala ‘Night Scented Stock’ – nyári viola

855 Ft

‘Night Scented Stock’ – nyári viola az esti órákban rendkívül illatos, hosszan és bőségesen virágzó egynyári viola

Kiszerelés: virágmag,  1 g / ~  1500 mag/tasak

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Régi kedvenc, esténként fantasztikus illattal árasztja el a kertet. A virágok késő délután nyílnak ki. Több szakaszban ültetve hosszan és bőségesen, akár késő tavasztól egész őszig virágzik. Kifejezetten szeretik a szárazságot, nem szeretik a trágyázást és a vizet. Napos helyre ültessük, helyileg pedig oda, ahol az illatát leginkább tudjuk élvezni. Átlagos, jó vízelvezetésű talajt kedvel. Rendkívül könnyű ültetni, gyorsan nő.

  • Alak: 45-60 cm
  • Virág: apró virágok a halványlilától fehér színig, illatos
  • Levél: lándzsa alakú, szürkészöld
  • Tenyészhely: Napos helyet, átlagos, jó vízelvezetésű száraz talajt kedvel
  • Felhasználása: Évelőkertekben, vagy akár vadvirágos mezőkön, díszfüvekkel rendkívül mutatós. Növénytartóba teraszokra is ajánljuk.
  • Ültetési időszak: kültéri vetés márciustól májusig. A vetőmagokat kb. 2 cm mélyre vessük csoportban vagy szétszórva, majd ha már elég nagy, 30 cm-re ritkítsuk. Ültetéskor folyamatosan locsoljuk, különösen száraz időszakokban. A késői tavaszi fagyok nem tesznek kárt a növényben. Kelési idő kb: 7-14 nap. Ideális csirázási hőmérséklet 20-21 Celsius.

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

,

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Ellenállóság

Kiszerelés

Árudánk különleges és jól ismert egynyári és évelő virágmagok online értékesítésével foglalkozik, a kerti méretekben jól alkalmazható, a megszokottnál több magot tartalmazó, tasakos kiszerelésben is. A magas magszám lehetővé teszi, hogy hamar és rendkívül gazdaságos módon tudd kertedet színpompássá varázsolni, és belefér némi kísérletezési is, hogy megtaláld az adott növény legjobb helyét. viragmag_online rendeles_florapont Tasakos virágmag kiszerelése a HILL & Garden-Virágmag árudánknál Nem találtál valamit? Írd meg nekünk az üzenőfalon, és megnézzük, beszerezhető-e! Jó vásárlást és hatalmas virágözönt kívánunk!

Szállítási részletek

A készleten lévő virágmagjainkat 3 munkanapon belül postázzuk. A rendelhető virágmagok szállítási határideje a vásárlást követő 2-3 hét. A nagyobb (0,5 kg feletti) csomagokat futárral juttatjuk el címedre.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 99 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 749 Ft

Érdekelhetnek még…