Mediterrán hangulat – mediterrán évelők összeállítás

13 970 Ft

A mediterrán évelők összeállításunkba tervezett növényeket száraz, tápanyagban szegényebb, öntözés nélküli helyre ültetheted.

Kiszerelés: 16 db-os szett, konténeres

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Élvezze a mediterrán hangulatot a saját kertjében utazás előtt, utána esetleg helyette! A mediterrán évelők összeállításunkba tervezett növényeket száraz, tápanyagban szegényebb, öntözés nélküli helyre ültetheted. Természetesen az ültetés évében ne feledkezzen meg az öntözésről! Tavasszal a tatárvirág és kakukkfű indítja a virágzást, majd nyáron a levendula, a kasvirág, a gólyaorr és a zsálya díszít, ősz elején a varjúhájban gyönyörködhetünk. A kerti virágosnád stabilitása télen is karakteressé teszi a kertet.  Néhány szép kővel, terrakotta agyagedénnyel kiemelhetjük a virágok harmóniáját.

Az összeállítás az alábbiakat tartalmazza:

  • kb 2 nm felületre elegendő, 16 db egyedileg felcímkézett növényt,
  • látványtervet, amely alapján el tudod képzelni a kész növénykiültetést
  • növénylistát harmonikusan és szakszerűen válogatott növényekből
  • leírást a kiskertbe ültetett növények ökológiai igényeiről,
  • kiültetési tervet A/5-ös méretben, vízmentesre fóliázott formában, amely segítségével otthon is el tudod ültetni a növényeket.

További információk

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

,

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendeléseket szerdai napokon adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 112 Ft

Érdekelhetnek még…