Mediterrán hangulat virágágyás

Tervező által készített virágágyás mediterrán évelők felhasználásával. Összeállításunkba tervezett növényeket száraz, tápanyagban szegényebb, öntözés nélküli helyre ültetheted.

  • Ez a növény korábban elérhető volt, de jelenleg nem tudjuk beszerezni, nincs információnk a termesztéséről. Mivel nem tudjuk mikor lesz újra, ezért egyelőre feliratkozni sem lehet rá. Azt javasoljuk, válassz helyettesítő terméket a kategóriájából vagy a helyettesítő termék ajánlónkból.

Élvezze a mediterrán hangulatot a saját kertjében utazás előtt, utána esetleg helyette! A mediterrán évelők összeállításunkba tervezett növényeket száraz, tápanyagban szegényebb, öntözés nélküli helyre ültetheted. Természetesen az ültetés évében ne feledkezzen meg az öntözésről! Tavasszal a tatárvirág és kakukkfű indítja a virágzást, majd nyáron a levendula, a kasvirág, a gólyaorr és a zsálya díszít, ősz elején a varjúhájban gyönyörködhetünk. A vesszős köles stabilitása télen is karakteressé teszi a kertet.  Néhány szép kővel, terrakotta agyagedénnyel kiemelhetjük a virágok harmóniáját.

Az összeállítás az alábbiakat tartalmazza:

  • kb 2 nm felületre elegendő, 14 db egyedileg felcímkézett növényt,
  • látványtervet, amely alapján el tudod képzelni a kész növénykiültetést
  • növénylistát harmonikusan és szakszerűen válogatott növényekből
  • leírást a kiskertbe ültetett növények ökológiai igényeiről,
  • kiültetési tervet A/5-ös méretben, vízmentesre fóliázott formában, amely segítségével otthon is el tudod ültetni a növényeket.

Jellemzők

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mediterrán hangulat virágágyás” értékelése elsőként