Mukdenia ‘Karasuba’ – gyöktörzses kőtörő

2 655 Ft

A gyöktörzses kőtörő főleg a levélzetével díszítő lágyszárú évelő, de kora tavasszal nyíló apró, fehér, csillag alakú virágai is igazán mutatósak.

  • Kiszerelés: 14 cm-es ültetőedényben
  • Szállítás: a megrendeléstől számított kb. 5-10 munkanap
  • Áruda: Floranna

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Mukdenia ‘Karasuba’ – gyöktörzses kőtörő főleg a levélzetével díszítő lágyszárú évelő.

  • Alak: kb. 20-30 cm magas, terjedő tövű évelő, de a terjedés mértéke igen lassú.
  • Virág: Kora tavasszal apró, fehér, csillag alakú virágokból álló virágzatot hoz.
  • Levél: A gyöktörzses kőtörő főleg a levélzetével díszítő lágyszárú évelő. Különlegességét szeldelt levelei adják, amik szélén nyár kezdetén egy piros pigmentáció indul el, ami őszre az egész lombozatot piros árnyalatúra festi.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyen érzi magát a legjobban. Tápanyagban gazdag semleges, vagy enyhén meszes talajt kedveli. Földjét ne hagyjuk kiszáradni, aszályos időben gondoskodjunk megfelelő öntözéséről.
  • Talaj: Tápanyagban gazdag semleges, vagy enyhén meszes talajt kedveli. Földjét ne hagyjuk kiszáradni, aszályos időben gondoskodjunk megfelelő öntözéséről.
  • Felhasználása: Remekül mutat félárnyékos ágyásokban más évelőkkel társítva, tömegesen ültetve fák alatti ágyásokban, sziklakertekben, de nevelhetjük megfelelő méretű dézsában is.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 5 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a futárszolgálatnál.

Szállítási díjak

1-3 db növény: 2400 Ft
4-6 db növény: 2850 Ft
7-15 db növény: 3350 Ft
15-30 db növény: 3850 Ft
30 db növény felett: INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, az évelők általában 9-15cm méretű edényben, a pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt védjük , így sérülésmentesen kapod kézhez a növényinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mukdenia ‘Karasuba’ – gyöktörzses kőtörő” értékelése elsőként

Áruda információk