Muscari botryoides ‘Album’ – epergyöngyike

72 Ft

A Muscari botryoides ‘Album’ – epergyöngyike vagy korai gyöngyike alacsony termetű, szép, tömött, hófehér apró, gömbölyded virágokkal. Április-májusban virágzik.

  • Kiszerelés: “A” minőségű virághagyma, 6/+ cm
  • Rendelhető mennyiség: minimum 10 db

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Muscari botryoides ‘Album’ – epergyöngyike vagy korai gyöngyike alacsony termetű, szép, tömött, hófehér apró, gömbölyded virágokkal. Április-májusban virágzik.

  • Magasság: Alacsony termetű növény, 15-25 cm magas.
  • Levél: Tavasszal megjelenő lándzsás, sásszerű levelei vannak.
  • Virág: Áprilisban hozza tömött fürtben nyíló kék vagy fehér gömbölyded virágait. Virágainak jellegzetessége, hogy a felső steril virágai világosabb árnyalatúak, és gyakran felfelé állnak.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyet szereti. A laza szerkezetű, homokos talajt kedveli a legjobban.
  • Gondozás: A virágzás elmúltával visszahúzódik a hagymájába, leveleit azonban csak akkor távolítsuk el, amikor azok már teljesen elszáradtak.
  • Felhasználása: csoportosan ültetve, más tavaszi hagymás virágok társaságában, valamint sziklakertben is a kert kedves dísze lehet.

További információk

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágméret

,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Ültetési időszak

, ,

Ültetési mélység

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…