Nadia Zerouali® – ehető rózsa

5 867 Ft

Ehető rózsa, igen illatos, dúsan virágzó. Konténerbe is alkalmas.

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Rendelhető: 2023 július közepétől
 • Áruda: Rózsaland

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Étkezési célra kifejezetten alkalmas, ehető virágú, közepes méretű sárga bokorrózsa. Fürtökben és szólóban hozza rengeteg virágját, mely a nyílás során halványodik, rózsaszínes szegélyű lesz. Kompakt növekedésű, ezért nagyobb konténerbe, balkonra ideális. Igen egészséges, ellenálló fajta. A legintenzívebb ízt akkor érjük el, ha a a félig vagy teljesen kinyílt, de még nem elhalványult virágokat kora reggel takarítjuk be. Az ideális fejlődéséhez trágyázni kell. A szirmok hűtőben kb. 10 napig eltarthatók.

 • Alak: bokros, kompakt
 • Magassága: 60-70 cm
 • Virág: 6-7 cm, teljesen dupla, rozettás, halvány sárga, lágy textúrájú szirmok. Citrusos íze alkalmassá teszi salátába, mediterrán húsos vagy halas ételekbe, édességekbe, italokba.
 • Illat és íz:  friss limonádéra emlékeztető, erős citrus és citromfű
 • Virágzás: folyamatos, bőséges, szólóban vagy nagy fürtökben
 • Tenyészhely: napos, félárnyékos
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság : kitűnő
 • Növényigény (1 nm): 4-5 tő
 • Nemesítő: Pheno Geno

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Rózsaland

Rendelési időszak

Szabadgyökerű rózsáinkat július közepétől október végéig, illetve a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni. Az őszi időszakban a választék általában nagyobb, és kedvezőbb a szabadgyökerű rózsák ültetése szempontjából.

Szállítási határidők

A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárásfüggő. A tavaszi szezonban általában március vége-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

Szállítási díjak

50.000 Ft értékű vásárlásig a szállítási díj egységesen 1.990 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás DÍJMENTES!
A hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

Szállítási mód

A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben, fólia csomagolásban szállítjuk ki MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


 

Visszatérítési feltételek

A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

Hidegtűrő képesség

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nadia Zerouali® – ehető rózsa” értékelése elsőként

Áruda információk