Nandina domestica ‘Gulf Stream’ – japán szentfa

5 029 Ft

Japán szentfa vagy szent bambusz néven ismert örökzöld, dekoratív cserje fagytűrőbb és kompaktabb növekedésű fajtája

Kiszerelés: konténer, 2 l, 30-40 cm

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Nandina domestica ‘Gulf Stream’ a japán szentfa vagy szent bambusz fagytűrőbb, kompaktabb változata, mely hasonlóan az alapfajhoz elsősorban feltűnő színű levélzete és piros termése miatt kedvelt növény. Ellenálló képessége és habitusa miatt különleges alkalmas talajtakarásra.

  • Alak: Elhajló ágú, talajtakaró cserje. Magassága kb. 0,8 méter és kb. 1 méter széles.
  • Levél: Örökzöld, lándzsa : alakú, keskeny. A levél kihajtáskor halvány rózsaszín, nyár folyamán zöld, majd ősszel és télen! feltűnő bíborvörös árnyalatú. Levele is mérgező!
  • Virág: Csillag alakú fehér virágai füzérben, június – júliusban nyílnak. Nektár dús, vonzza a rovarokat. Piros bogyójú termésével késő ősszel-télen díszít, mérgező! Termése cián vegyületet tartalmaz, amely nagy mennyiségben a madarak számára is mérgező lehet.
  • Tenyészhely: Fagytűrő. Napos, félárnyékos helyet, átlagos kerti talajt igényel, védett fekvésbe való.
  • Felhasználása: Ligetes erdős részeken, cserjecsoportokba vagy talajtakaróként ültethetjük. Teraszunk téli dekorálására is jó választás. Téli díszítő értéke miatt kiemelt figyelmet szánjunk neki.
  • Gondozása: Betegségei nem ismertek.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
10.000Ft-ig 2.890 Ft
20.000 Ft-ig 3.490 Ft
30.000 Ft-ig 3.990 Ft
100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nandina domestica ‘Gulf Stream’ – japán szentfa” értékelése elsőként

Áruda információk