Narancssárga és piros tulipán párosítás

119 Ft

Tulipán összeállítás narancssárga és piros tulipán fajtákból.

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
119 Ft

Készleten

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Két tulipánból készült összeállítás rendkívül élénk, meleg látványt nyújtó piros színekre alapozott kompozíció, amely a tavasz elején-közepén teraszunk, sziklakertünk színfoltja lehet.

  • Magasságuk: Magasságuk eltérő, kb. 30-60 cm, a száraik erőteljesek, jó állóképességűek.
  • Virágszínek a képek sorrendjében: Az ‘Orange Emperor’ Fosteriana tulipán élénk narancs színét a sötét pirosas ‘Jan Reus’ triumph tulipán egészíti ki.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyen érvényesülnek igazán.
  • Talaj: A tulipánok a humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. Virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a terület inkább száraz maradjon.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartóban is. A kiszemelt területen, vagy növénytartóba a fajtákat kisebb csoportba telepítsük. Hasonló mennyiséget vásároljunk belőlük.
  • Ültetés: A tulipán hagymákat kb 5-7 cm földtakarással ültessük kb 15 cm távolságra egymástól. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

További információk

Magasság

,

Díszítő érték

Virágszín

,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…