Narancssárga sásliliom és árnyékliliom összeültetés

1 994 Ft2 537 Ft

A narancssárga virágú sásliliom és az árnyékliliom sárga tarka levélszíne adja ennek a társításnak a különlegességét.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben, a növényeknél jelzett méretben
  • Az összeállítás több árusító terméket tartalmazza

A mennyiséget a kívánt felülethez tudod igazítani. 1 négyzetméterhez kb 8 növényre lesz szükség.

2 537 Ft
Kérek értesítőt1 994 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A narancssárga virágú sásliliom és az árnyékliliom tarka levélszíne adja ennek a társításnak a különlegességét.

  • Magasság: kb. 30-40 cm
  • Díszítő érték: Az összeültetés attrakciója az árnyékliliom és a sásliliom levélzetének kontrasztja, amit nyár közepén a sásliliom egyedi narancssárga virága tesz egészen vonzóvá. A levélzet szinte egész szezonban díszít, de télen mindkettő visszahúzódik.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, jó vízelvezetésű, átlagos kerti talajban érzik jól magukat.
  • Alkalmazása: A kompozíció központi helyre ágyás előterébe kerüljön, aminek például cserjék adják a hátteret. Egy négyzetméterre kb 4-5 sásliliomot és hasonló mennyiségű árnyékliliomot célszerű ültetni. Az árnyékliliom legyen a nézőhöz közelebb.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

,

Virágzás időszaka

Fényigény

Vízigény

,

Talajigény

,

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Narancssárga sásliliom és árnyékliliom összeültetés” értékelése elsőként

Áruda információk