Narcissus ‘Avalanche’ (5 db)

3 539 Ft

Az “Avalanche’ nárcisznak már egyetlen szárán is 15-20 virág képez bámulatos, illatos koronát. A csomag 5 db virághagymát tartalmaz.

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

A Narcissus ‘Avalanche’ egészen különleges megjelenésű, erős illatú és élénk, díjnyertes nárcisz, melyen kb. 15-20  élénksárga közepű fehér virágból álló csomók díszlenek. Már egy szál is kisebb csokrot képez. A hagymákat egy csoportba ültessük, így adja ki igazi szépségét. Hosszan, bőségesen virágzik. Virágzás kezdete február/március. Remekül mutat cserjék alatt vagy tavaszi virágágyásokban, de cserépben is rendkívül dekoratív. Magassága kb. 35-45 cm.  A növekedési időszakban meghálálja a nedves talajt. Napon vagy félárnyékban érzi jól magát. Télen, szobában, cserépbe ültetve még hamarabb virágzásra bírhatjuk! Hagyma körmérete: 12/+ cm

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

,

Cégünk, a HILL & Garden Kft. a kertépítési tevékenységéhez önállóan végezte a növénybeszerzést is. Évek alatt kialakítottuk a megfelelő európai beszállítói hátterünket is, így a Virághagyma Farm divíziónkban a legjobb minőségű virághagymákat tudjuk biztosítani.

2012 óta folytatunk sikeres és megbízható internetes kereskedést, azóta működtetjük a népszerű kertlátogatások szervezésével foglalkozó Édenpont oldalunkat is.

 

Szállítási részletek

Gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt GLS futárszolgálattal az alábbi ütemezés szerint szállítjuk: Rendelési határidő: 2020 március 10. (Ha az időjárás melegebbre fordul, akkor ez rövidülhet, ezért javasoljuk, hogy ne várj a legutolsó napig a rendeléssel.) Szállítás: 2020. április eleje.  Az ősszel ültethető hagymásokra rendeléseket 2020 júliusától tudsz leadni. A várható szállítási költségek a következőképp alakulnak (a pontos összeget a kosárban ellenőrizheted majd): 10-50 db hagyma kb. 2200 Ft/csomag, 51-100 db hagyma kb. 2600 Ft/csomag, 101-200 db kb. 3000 Ft/csomag.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 199 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 490 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…