Narcissus ‘Laurens Koster’ – tazetta nárcisz

220 Ft

A Narcissus ‘Laurens Koster’ – tazetta nárcisz 30-35 cm magas. Elefántcsont-fehér szirmok veszik körbe a sárga csészét. 4-6 virág is nyílik egy száron. Illatos.

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Narcissus ‘Laurens Koster’ – tazetta nárcisz 30-35 cm magas. Elefántcsont-fehér szirmok veszik körbe a sárga csészét. 4-6 virág is nyílik egy száron. Illatos.

  • Magasság: 30-35 cm
  • Virág: Tavasz közepén virágzik. Elefántcsont-fehér szirmok veszik körbe a sárga csészét. 4-6 virág is nyílik egy száron. Illatos.
  • Tenyészhely: Napon vagy félárnyékban érzi jól magát. Télen, szobában, cserépbe ültetve még hamarabb virágzásra bírhatjuk!
  • Talaj: A nyirkos, humuszban gazdag talajt kedveli a leginkább. A növekedési időszakban meghálálja a nedves talajt.
  • Felhasználása: Legalább 6-12 db-os csoportokba ültessük, mert így adja ki igazi szépségét. Vágott virágnak tökéletes! Remekül mutat tavaszi virágágyásokban, de cserépben is dekoratív.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

Virágméret

Virágszín

,

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

,

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…