Narcissus ‘Laurens Koster’ – tazetta nárcisz

220 Ft

A Narcissus ‘Laurens Koster’ – tazetta nárcisz 30-35 cm magas. Elefántcsont-fehér szirmok veszik körbe a sárga csészét. 4-6 virág is nyílik egy száron. Illatos.

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Hill & Garden - Virághagyma farm
Cikkszám: wsb-nárcisz-35 Kategória: Címkék: , ,

Növény leírása

A Narcissus ‘Laurens Koster’ – tazetta nárcisz 30-35 cm magas. Elefántcsont-fehér szirmok veszik körbe a sárga csészét. 4-6 virág is nyílik egy száron. Illatos.

  • Magasság: 30-35 cm
  • Virág: Tavasz közepén virágzik. Elefántcsont-fehér szirmok veszik körbe a sárga csészét. 4-6 virág is nyílik egy száron. Illatos.
  • Tenyészhely: Napon vagy félárnyékban érzi jól magát. Télen, szobában, cserépbe ültetve még hamarabb virágzásra bírhatjuk!
  • Talaj: A nyirkos, humuszban gazdag talajt kedveli a leginkább. A növekedési időszakban meghálálja a nedves talajt.
  • Felhasználása: Legalább 6-12 db-os csoportokba ültessük, mert így adja ki igazi szépségét. Vágott virágnak tökéletes! Remekül mutat tavaszi virágágyásokban, de cserépben is dekoratív.

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

Virágméret

Virágszín

,

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

,

Kiszerelés

A minőségű fejlett virághagymák forgalmazása külföldi beszerzési forrásokból. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze fajtákat. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások várnak kínálatunkban.

Szállítási részletek

Gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 3-4 hét.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 32 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…