rózsaágyás kialakítása

Rózsaágyás kialakítása

Ha szeretnél hosszan virágzó, romantikus virágfoltokat látni a kertedbe, de nehezen boldogulsz az évelőkkel, akkor a rózsaágyás kialakítása lesz a megoldás.

Syringa vulgaris orgona sövény 1

Milyen sövényt ültessek?

… szinte minden növényből lehet sövényt ültetni, a kérdés csak az, hogy vajon a kiválasztott növény megfelel-e a céljainknak!

Ajánló

Milyen bazsarózsát ültessek?

Az hogy milyen bazsarózsát ültessek elsőre egyszerű kérdésnek tűnik, és lehet, kapásból rávágod a választ, hogy a legszebbet ültetem. És valóban, ezzel nehéz lenne vitatkoznunk. Hogy mégis felvetjük a kérdést, annak oka, hogy a bazsarózsáknak három különböző típusa van, eltérő tulajdonságokkal: Ha ezek után picit meginogtál, hogy melyiknél is kezdd a válogatást, akkor megmutatjuk az […]

lialakác kerítésen

Kúszónövények kerítésre

Vajon van-e gyors megoldás a külvilág kellemetlen hatásainak a kizárására? Hát hogyne: kúszónövényeket a kerítésre! Jó, de pontosan melyik és hova?

tulipánok ültetése vegyes színekben

Tulipánok ültetése a szép tavaszi kertért

A tavaszi hagymások, köztük a tulipánok népszerűsége tökéletesen érthető. A tavaszi ébredező kert miattuk lesz igazán színpompás, velük a kert korábban lesz vonzó, és a szürke téli napok után ez a színpompa hatványozott élményt jelent. Csak remélem, hogy ezt a cikket nem a téli időszakban olvasod, arról ábrándozva, hogy márciusra te is virághagyma pompát hozz […]