Osmanthus aquifolium – illatcserje

5 855 Ft

Örökzöld, felfelé növő ágrendszerű, kerekded formájú cserje.

Kiszerelés: konténeres, 2 literes, 30/40 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Kevéssé ismert, lomblevelű, nyírható, örökzöld illatos cserje.

  • Alak: 3-4 méter magas és hasonló szélességű. Származási helye: Japán
  • Levél: Örökzöld, elliptikus, ovális, 6-8 cm hosszú és 4-5 cm széles, fényes sötétzöld, a fonákján halványzöld.
  • Virág: Fehér virágai nyáron és ősszel nyílnak, nem feltűnőek, mivel a levelek takarásában maradnak, de édes illatuk révén mégis érezzük jelenlétüket.
  • Tenyészhely: Téltűrő, kb -15 fokig fagytűrő, talajban nem válogatós, napos, félárnyékos helyre ültessük.
  • Felhasználása: Cserjecsoportokba, térhatárolásra, évelők háttérnövényeként. Edénybe is ültethetjük. Az alsóbb ágak felkopaszításával elegáns keleties megjelenést adhatunk kertünknek, de formázást is jól viseli
  • Gondozása: Nagyon ellenálló, igénytelen.

Lásd még: További információk

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Árudánk kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, és más mediterrán különlegességeket értékesít. Választékunk a szezon folyamán folyamatosan változik, a legtöbb növényünk májustól érhető el. 2-3 literes konténeres kiszerelésben tudod a növényeinket megvásárolni.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetők. A kiszerelés és szállítási méret minden növénynél egyedileg fel van tüntetve. A beszerzést a rendelések alapján gyűjtő rendszerben végezzük, és a megrendeléstől számított 5 héten belül szállítunk postai futárszolgálattal. A szállítások aktuális ütemezését a terméknél az információs ikonra kattintva láthatod. A minimális díjunkba 5-6 növény is belefér, érdemes ezt kihasználnod. A szállítási díjunkat maximáltuk, így kb. 10 növény után már nem kell további díjat fizetned. Aktuális díjainkat a Szállítási fülnél találod.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 200 Ft

Érdekelhetnek még…