Osmanthus aquifolium – illatcserje

7 341 Ft

Örökzöld, felfelé növő ágrendszerű, kerekded formájú cserje.

Kiszerelés: konténeres, 5 literes, 60/80 cm magas

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Kevéssé ismert, lomblevelű, nyírható, örökzöld illatos cserje. Származási helye: Japán

  • Alak: 3-4 méter magas és hasonló szélességű.
  • Levél: Örökzöld, elliptikus, ovális, 6-8 cm hosszú és 4-5 cm széles, fényes sötétzöld, a fonákján halványzöld.
  • Virág: Fehér virágai nyáron és ősszel nyílnak, nem feltűnőek, mivel a levelek takarásában maradnak, de édes illatuk révén mégis érezzük jelenlétüket. 
  • Tenyészhely: Téltűrő, kb -15 fokig fagytűrő, talajban nem válogatós, napos, félárnyékos helyre ültessük.
  • Felhasználása: Cserjecsoportokba, térhatárolásra, évelők háttérnövényeként. Edénybe is ültethetjük. Az alsóbb ágak felkopaszításával elegáns keleties megjelenést adhatunk kertünknek, de formázást is jól viseli
  • Gondozása: Nagyon ellenálló, igénytelen.

Lásd még: További információk

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

, ,

Árudánk elsősorban olaszországi kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, hortenziákat és más mediterrán különlegességeket értékesít gyűjtő rendszerben. Az áruda a HILL & Garden kft. olasz importra szakosodott részlege a több divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetőek. Az értékesítést és beszerzést gyűjtő rendszerben végezzük. A növényeket az összegyűjtött megrendeléseknek megfelelően rendeljük, és rövid átfutási időn belül postán vagy futárral, nagyobb rendelésnél külön fuvarossal szállítjuk ki. Növényt nagyon rövid ideig készletezünk. A szállítások aktuális ütemezését a rendelésnél az információs ikonra kattintva láthatod. Növényeink nagyobb méretekben is beszerezhetőek! Kérd egyedi ajánlatunkat, ha a közzétett méreteknél kifejlettebb példányokat keresel, vagy nagyobb tételben vásárolnál. A házhozszállítás GLS futárszolgálattal történik. A szállítási díjakat a termék kosárba tételekor ellenőrizheted.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 1 975 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 100 000 Ft