Zsálya és árvalányhaj szárazabb helyekre

1 642 Ft3 143 Ft

Természethű, kevés gondozást igénylő, szárazságtűrő növények alkotják ezt az összeültetést.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben
Kérek értesítőt1 642 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt3 143 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Természethű, kevés gondozást igénylő, szárazságtűrő növények alkotják ezt az összeültetést. A könnyed árvalányhaj levélzetét a karakteresebb mélykék virágú ligeti zsálya ellenpontozza.

  • Magasság: kb. 40-60 cm
  • Díszítő érték: könnyed levélzet, amit a zsálya virága ellenpontozz. Az árvalányhaj levélzete örökzöld így télen sem lesz üres a kiültetés.
  • Tenyészhely: Napos, száraz, jó vízelvezetésű, átlagos kerti talajban érzik jól magukat
  • Alkalmazása: Természethű kertekbe, mesterséges mezőbe. Több négyzetméteren nagyobb foltokban érvényesül igazán. Egy négyzetméterre kb 8-9 árvalányhajat (Stipa) és 2-3 ligeti zsályát (Salvia nemorosát) ültessünk. Az árvalányhaj mellé választhatsz más kék ligeti zsályát is.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
10.000Ft-ig 2.890 Ft
20.000 Ft-ig 3.490 Ft
30.000 Ft-ig 3.990 Ft
100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

,

Virágzás időszaka

, , , ,

Fényigény

Vízigény

,

Talajigény

,

Kiszerelés

Áruda információk