Zsálya és árvalányhaj szárazabb helyekre

720 Ft1 411 Ft

Természethű, kevés gondozást igénylő, szárazságtűrő növények alkotják ezt az összeültetést.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben
Kérek értesítőt720 Ft

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt1 411 Ft

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Természethű, kevés gondozást igénylő, szárazságtűrő növények alkotják ezt az összeültetést. A könnyed árvalányhaj levélzetét a karakteresebb mélykék virágú ligeti zsálya ellenpontozza.

  • Magasság: kb. 40-60 cm
  • Díszítő érték: könnyed levélzet, amit a zsálya virága ellenpontozz. Az árvalányhaj levélzete örökzöld így télen sem lesz üres a kiültetés.
  • Tenyészhely: Napos, száraz, jó vízelvezetésű, átlagos kerti talajban érzik jól magukat
  • Alkalmazása: Természethű kertekbe, mesterséges mezőbe. Több négyzetméteren nagyobb foltokban érvényesül igazán. Egy négyzetméterre kb 8-9 árvalányhajat (Stipa) és 2-3 ligeti zsályát (Salvia nemorosát) ültessünk. Az árvalányhaj mellé választhatsz más kék ligeti zsályát is.

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

,

Virágzás időszaka

, , , ,

Fényigény

Vízigény

,

Talajigény

,

Kiszerelés

Áruda információk