Paeonia lactiflora ‘Blush Queen’

1 820 Ft

A pünkösdi rózsák királynője. Kellemesen illatos, gyönyörű színű lágyszárú bazsarózsa.

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Szép krémfehér lágyszárú peónia, virágja több színben is játszhat, kívül fehér, belül finom rózsaszín árnyalatú. Formája eleinte lapos, majd később henger alakúvá válik. Virágja kb. 10-15 cm. Kellemesen illatos.

 

Növény jellemzői

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Magasság

Növekedési ütem

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Árudánkba több hazai megbízható és egyenletes minőséget termelő készletét gyűjtöttük egybe. A választékunkba a biztonsággal ültethető, konténeres kiszerelésű, idei szezonban elérhető évelőket díszcserjéket és díszfákat találod. A beszerzést gyűjtő rendszerben 2-4 hetenként végezzük és a megrendelt növényt futárszolgálattal juttatjuk el címedre. Pontos dátumokat a növényinknél az info ikonra kattintva találod.

Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük, és megrendelt növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre. Az évelőket 2 hetes a cserjéket 4 hetes turnusokban szállítjuk. Pontos dátumokat a növényinknél az info ikonra kattintva találod. A minimális szállítási díjunkba akár több növény is belefér, érdemes kihasználnod a lehetőséget.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 251 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 197 Ft

Érdekelhetnek még…