Paeonia lactiflora ‘Gay Paree’

1 875 Ft

Igen látványos, különleges színvilágú lágyszárú bazsarózsa.

  • Kiszerelés: szabadgyökerű

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Különlegesen attraktív lágyszárú bazsarózsa, a japán virágzatú pünkösdi rózsák egyik képviselője. A bokor erős, kompakt. A halványzöld lombozatot elképesztően gyönyörű és erősen illatos virágok díszítik. A széles, kissé sötét rózsaszín szirmok a krémszínű közepével igen látványosak. A virág nagysága kb 15 cm. Bőséges virágzás jellemzi. Magassága kb 80 cm.

 

 

További információk

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Tudnivalók az általam forgalmazott bazsarózsákról: A fás szárú peóniák 3 éves oltványok, 2-3 ágasak. A lágyszárú peóniák 2-5 szem közöttiek, az Itoh fajták általában 3-5 szemesek, de egyesek akár 5+ is lehetnek. A szabadgyökerű peóniák tavaszi rendelhetősége és szállítása időjárásfüggő, legkésőbb március végéig lehetséges. A bazsarózsák fő ültetési szezonja az ősz és kora tél, egész a fagyokig biztonsággal ültethetők.

 

Szállítási részletek

A készleten lévő növényeimet a megrendeléstől számított 7-10 nap belül postai futárral szállíttatjuk ki, elsősorban újrahasznosított dobozokban.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 800 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 500 Ft

Érdekelhetnek még…