Paeonia lactiflora ‘Gay Paree’

1 750 Ft

Igen látványos, különleges színvilágú lágyszárú bazsarózsa.

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Különlegesen attraktív lágyszárú bazsarózsa, a japán virágzatú pünkösdi rózsák egyik képviselője. A bokor erős, kompakt. A halványzöld lombozatot elképesztően gyönyörű és erősen illatos virágok díszítik. A széles, kissé sötét rózsaszín szirmok a krémszínű közepével igen látványosak. A virág nagysága kb 15 cm. Bőséges virágzás jellemzi. Magassága kb 80 cm.

 

 

Növény jellemzői

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Kínálatomban fás szárú, lágyszárú és Itoh hibrid pünkösdirózsák, valamint hosták és hemerocallisok találhatók. A fásszárú peóniák 3 éves oltványok, 2-3 ágasak. A lágyszárú peóniák 2-5 szem közöttiek, az Itoh fajták általában 3-5 szemesek, de egyesek akár 5+ is lehetnek. A szabadgyökerű peóniák tavaszi rendelhetősége és szállítása időjárásfüggő, legkésőbb március végéig lehetséges. Konténeresen egész évben szállíthatók, de a fajtaválaszték tavasszal jelentősen leszűkül. A készlet feltöltése nyár végén történik, ekkor szabadgyökerű kiszerelésben szállítom. A hosták márciustól, a hemerocallisok pedig májustól szállíthatók, az időjárás függően.

itoh peónia gyökér 5 db rüggyel ültetés előtt

Szállítási részletek

A virághagymák és a peóniák kiszállítása augusztus végén kezdődik. Minimális szállítási díj: 1700 Ft. Maximális szállítási díj: 2580 Ft. A díjak várható alakulása: 1-5 db szabadgyökerű 1700-2000 Ft/csomag, 6-10 db szabadgyökerű 2300 Ft/csomag, 11-20 db szabadgyökerű kb. 2580 Ft/csomag. A tényleges szállítási költségeket a kosárban ellenőrizheted.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 251 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 2 580 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 700 Ft

Érdekelhetnek még…