Paeonia suffruticosa ‘Guan Shi Mo Yu’ – fás szárú bazsarózsa

6 600 Ft

A ritka Paeonia suffruticosa ‘Guan Shi Mo Yu’ fás szárú bazsarózsa fényes, sötét lila, szinte fekete virágokat hoz. Különös ismertetőjegye, hogy nincsenek bibéi, és így magot sem terem.

  • Kiszerelés: szabadgyökerű

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A ritka Paeonia suffruticosa ‘Guan Shi Mo Yu’ fás szárú bazsarózsafényes, sötét lila, szinte fekete virágokat hoz. Különös ismertetőjegye, hogy nincsenek bibéi, és így magot sem terem.

  • Virág: A félgömb alakú, 17×8 cm-es tömött virágjai sötét lila színűek, amik szinte már feketének hat. Bőségesen virágzik.
  • Magasság: Felfelé növekszik leginkább, kb. 150 cm-re fejlődhet ki. Lassan nő, ezért évekbe telik, amíg eléri a végleges magasságát.
  • Levélzet: Erőteljes, szerteágazó ágain sűrű, szeldelt levélzetet növeszt, ami a virágzás után is gyönyörűen mutat a kertben.
  • Tenyészhely: Mivel széles bokorrá fejlődhet, ezért ajánljuk, hogy a növények 100-140 cm távolságot hagyni a növények között. Metszeni nem kell, de az elszáradt ágakat ajánljuk levágni.
  • Talaj: A tápanyagban dús talajt kedveli igazán.
  • Felhasználása: Kitűnően mutat egyedül vagy csoportosan, virágágyásokban, illetve kerítés és falak mentén.

További információk

Magasság

,

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

Virágméret

,

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Termelő

Tom-Kert

Árudám növényválasztékában szabadgyökerű peóniákat, valamint nárciszokat és konténeres hunyorokat találhatsz. A fás szárú peóniáim 3 éves oltványok, 2-3 ágasak. A lágyszárú peóniák 2-5 szem közöttiek, az Itoh fajták általában 3-5 szemesek, de egyesek akár 5+ is lehetnek. A szabadgyökerű peóniák szállítása és ültetése időjárásfüggő, fagymentes időben október elejétől legkésőbb március végéig lehetséges. A bazsarózsák fő ültetési szezonja az ősz és télen fagymentes időben.

 

Szállítási részletek

A készleten lévő növényeimet a megrendeléstől számított 7-10 nap belül postai futárral szállíttatjuk ki, elsősorban újrahasznosított dobozokban.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 850 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 500 Ft

Érdekelhetnek még…