Paeonia Itoh ‘Danse Du Feu’ – Itoh bazsarózsa hibrid

19 980 Ft

A ritkaságnak számító Paeonia Itoh ‘Danse Du Feu’ – Itoh bazsarózsa hibrid barack- és rózsaszín árnyalatú virágokkal díszítő peóniabokor.

  • Kiszerelés: szabadgyökerű

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A ritkaságnak számító Paeonia Itoh ‘Danse Du Feu’ – Itoh bazsarózsa hibrid barack- és rózsaszín árnyalatú virágokkal díszítő peóniabokor.

  • Virág: Teljesen dupla, pasztell virágjain a barack- és rózsaszínű árnyalatok dominálnak. A virágfejek közepe sötétebb árnyalatú, mint a külső szirmok. Késői virágzású, igen dekoratív.
  • Magasság: Kb. 60-70 cm.
  • Levélzet: Mélyzöld, osztott, nagy levelei vannak, amik egészen őszig díszítenek.
  • Tenyészhely: Napos fekvést, tápdús, jó vízáteresztésű talajt igényelnek.
  • Felhasználása: Évelő és vegyes ágyások, borderek karakteres központi növényeként telepítsük.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágszín

,

Virágzás időszaka

Növekedési ütem

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Tom-Kert

Árudám növényválasztékában időszakosan peóniákat, valamint nárciszokat és hunyorokat találhatsz. A fás szárú peóniáim 3 éves oltványok, 2-3 ágasak. A lágyszárú peóniák 2-5 szem közöttiek, az Itoh fajták általában 3-5 szemesek, de egyesek akár 5+ is lehetnek. A szabadgyökerű peóniák tavaszi rendelhetősége és szállítása időjárásfüggő, legkésőbb március végéig lehetséges. A bazsarózsák fő ültetési szezonja az ősz és télen fagymentes időben.

 

Szállítási részletek

A készleten lévő növényeimet a megrendeléstől számított 7-10 nap belül postai futárral szállíttatjuk ki, elsősorban újrahasznosított dobozokban.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 800 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 500 Ft

Érdekelhetnek még…