Paeonia suffruticosa ‘Hai Huang (High Noon)’ – fás szárú bazsarózsa

6 600 Ft

A kellemesen illatos Paeonia suffruticosa ‘Hai Huang (High Noon)’ hatalmas, halvány citromsárga szirmokból álló fás szárú bazsarózsa.

  • Kiszerelés: szabadgyökerű

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A kellemesen illatos Paeonia suffruticosa ‘Hai Huang (High Noon)’ hatalmas, halvány citromsárga szirmokból álló fás szárú bazsarózsa.

  • Virág: A 13×5 cm-es halvány citromsárga színű virágok belseje piros foltokkal van tarkítva. Bőségesen virágzik a tavaszi szezon vége felé.
  • Magasság: Viszonylag magasra meg tud nőni (akár 1,5- 2 méteres is lehet). Lassan fejlődik, ezért évekbe telik, amíg eléri a végleges magasságát.
  • Levélzet: Erőteljes ágain szeldelt levélzetet növeszt, ami a virágzás után is gyönyörűen mutat a kertben.
  • Tenyészhely: Napos fekvésbe ültessük; félárnyékos helyeken lassabban fejlődik.
  • Talaj: A tápanyagban dús talajt kedveli igazán, de a szárazságot is jól tűri.
  • Felhasználása: Széleskörűen felhasználható, kitűnően mutat egyedül vagy csoportosan, virágágyások hátterében, és cserjecsoportokban is.
  • Gondozás: Metszeni nem kell, de az elszáradt ágakat és virágokat vágjuk le.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Virágméret

,

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Termelő

Tom-Kert

Árudám növényválasztékában szabadgyökerű peóniákat, valamint nárciszokat és konténeres hunyorokat találhatsz. A fás szárú peóniáim 3 éves oltványok, 2-3 ágasak. A lágyszárú peóniák 2-5 szem közöttiek, az Itoh fajták általában 3-5 szemesek, de egyesek akár 5+ is lehetnek. A szabadgyökerű peóniák szállítása és ültetése időjárásfüggő, fagymentes időben október elejétől legkésőbb március végéig lehetséges. A bazsarózsák fő ültetési szezonja az ősz és télen fagymentes időben.

 

Szállítási részletek

A készleten lévő növényeimet a megrendeléstől számított 7-10 nap belül postai futárral szállíttatjuk ki, elsősorban újrahasznosított dobozokban.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 850 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 500 Ft

Érdekelhetnek még…