Papaver orientale ‘Brilliant’

1 515 Ft

Keleti pipacs óriási, skarlátvörös virágokkal

Kiszerelés: virágmag, 700 mg/~250 mag/tasak

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Évelő pipacs, hatalmas élénkpiros gyűrött virágaival díszíti kertünket. Nagyon hosszú élettartamú és gyakorlatilag gondozásmentes, igénytelen növény, évről évre egyre dúsabban virágzik.

  • Alak: 75 cm erőteljes növény, jól elágazó, kompakt növekedésű
  • Virág: 15-20 cm-es, skarlátvörös virág mély lila-fekete szívvel
  • Levél: A páfrányszerű levélzetük a nyár legforróbb napjaiban elhal, de ősszel visszatér, és gyönyörű téli levélzetet képez.
  • Tenyészhely: Napos helyet, jó vízelvezetésű száraz talajt kedvel, de gyakorlatilag bárhol megél.
  • Felhasználása: virágágyásban, mező kompozícióba. Természethű kertekbe, évelőágyásokba nagyobb foltokba, például díszhagymákkal remek kontrasztot alkothatunk. Díszfüvek közé telepítve a visszahúzódásuk után eltakarhatjuk az átmeneti üres foltokat.
  • Ültetési időszak: kültéri vetés a fagyok elmúltával, március/áprilisban. A vetőmagokat kb 5 mm mélyre vessük. A mag 10–30 napon belül csírázik.
  • Fagytűrés: fagytűrő évelő

Lásd még: További információk

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín

,

Magasság

Szélesség

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Ellenállóság

Kiszerelés

Árudánk különleges és jól ismert egynyári és évelő virágmagok online értékesítésével foglalkozik, a kerti méretekben jól alkalmazható, a megszokottnál több magot tartalmazó, tasakos kiszerelésben is. A magas magszám lehetővé teszi, hogy hamar és rendkívül gazdaságos módon tudd kertedet színpompássá varázsolni, és belefér némi kísérletezési is, hogy megtaláld az adott növény legjobb helyét. viragmag_online rendeles_florapont Tasakos virágmag kiszerelése a HILL & Garden-Virágmag árudánknál Nem találtál valamit? Írd meg nekünk az üzenőfalon, és megnézzük, beszerezhető-e! Jó vásárlást és hatalmas virágözönt kívánunk!

Szállítási részletek

A készleten lévő virágmagjainkat 3 munkanapon belül postázzuk. A rendelhető virágmagok szállítási határideje a vásárlást követő 2-3 hét. A nagyobb (0,5 kg feletti) csomagokat futárral juttatjuk el címedre.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 99 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 749 Ft

Érdekelhetnek még…