Papaver orientale ‘Royal Wedding’

1 515 Ft

Díjnyertes keleti fajta pipacs, igénytelen, hosszú élettartamú

Kiszerelés: virágmag, 25 mg / ~100 mag/tasak

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

A Royal Wedding évelő pipacs hatalmas látványos virágjával díszíti kertünket. Nagyon hosszú élettartamú és gyakorlatilag gondozásmentes, igénytelen növény, évről évre egyre dúsabban virágzik.

  • Alak: 75 cm erőteljes növény, jól elágazó, kompakt növekedésű
  • Virág: 15-20 cm-es tiszta fehér, mély lila-fekete szívvel
  • Levél: A páfrányszerű levélzetük a nyár legforróbb napjaiban elhal, de ősszel visszatér, és gyönyörű téli levélzetet képez.
  • Tenyészhely: Napos helyet, jó vízelvezetésű száraz talajt kedvel, de gyakorlatilag bárhol megél.
  • Felhasználása: virágágyásban, mező kompozícióba. Természethű kertekbe, évelőágyásokba nagyobb foltokba, például díszhagymákkal remek kontrasztot alkothatunk. Díszfüvek közé telepítve a visszahúzódásuk után eltakarhatjuk az átmeneti üres foltokat.
  • Ültetési időszak: kültéri vetés a fagyok elmúltával, márius/áprilisban. A vetőmagokat kb 5 mm mélyre vessük. A mag 10–30 napon belül csírázik.
  • Fagytűrés: fagytűrő évelő

Lásd még: További információk

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín

,

Magasság

Szélesség

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Ellenállóság

Kiszerelés

Árudánk különleges egynyári és kétnyári virágmagok értékesítésével foglalkozik. A magokat részben készletről, részben megrendelés alapján szállítjuk kiskerti méretekhez igazított tasakos kiszerelésben.

Nem találtál valamit? Írd meg nekünk az üzenőfalon, és megnézzük, beszerezhető-e! Jó vásárlást és hatalmas virágözönt kívánunk!

Szállítási részletek

A készleten lévő virágmagjainkat 3 munkanapon belül postázzuk. A rendelhető virágmagok szállítási határideje a vásárlást követő 2-3 hét. A nagyobb (0,5 kg feletti) csomagokat futárral juttatjuk el címedre.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 99 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 749 Ft

Érdekelhetnek még…