Phlox maculata ‘Natascha’ – réti lángvirág

1 695 Ft

Phlox maculata ‘Natascha’ – réti lángvirág látványos, rózsaszín-fehér csíkos virágaival díszít.

  • Kiszerelés: 14 cm-es ültetőedényben
  • Szállítás: kb. 10-14 munkanap
  • Áruda: Magyar cserjék és évelők
  • Jelenleg nem elérhető

    Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

    Phlox maculata ‘Natascha’ – réti lángvirág látványos, rózsaszín-fehér csíkos virágaival díszít.

    • Alak: 60-90 cm magas, magas termetű, gazdagon virágzó, felálló szárú, évről-évre egyre szebb bokorrá fejlődő évelő növény.
    • Virág: Bugavirágzatba tömörült, illatos virágai június-augusztusban nyílnak. A felálló szárak végén hozza a kisebb ötszirmú virágokból álló tömött bugavirágzatokat.
    • Levél: Apró levelei keskeny lándzsa alakúak.
    • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyre ültessük.
    • Talaj: Mérsékelten száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmű földben érzi jól magát. Lúgos, vagy semleges kémhatású talajt szereti.
    • Felhasználása: Kitűnően mutat szegélyágyak háttérnövényeként. Nagyon jól illeszkedik más évelő növények közé.
    • Betegsége: Hajlamos a a lisztharmat megbetegedésre.

    Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


     

    Szállítási feltételek
    Szállítási határidők

    A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
    A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

    Szállítási díjak

    Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
    10.000Ft-ig 2.890 Ft
    20.000 Ft-ig 3.490 Ft
    30.000 Ft-ig 3.990 Ft
    100.000 Ft-ig 4.690 Ft
    100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

    Szállítási módok, csomagolás

    Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


     

    Visszatérítési feltételek

    A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

    Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

    Jellemzők

    Magasság

    Szélesség

    Díszítő érték

    ,

    Virágzás időszaka

    ,

    Virágszín

    Fényigény

    ,

    Talajigény

    Növekedési ütem

    Kiszerelés

    Értékelések

    Még nincsenek értékelések.

    „Phlox maculata ‘Natascha’ – réti lángvirág” értékelése elsőként

    Áruda információk