Phlox subulata ‘Amazing Grace’ – árlevelű lángvirág

686 Ft

A Phlox subulata ‘Amazing Grace’ – árlevelű lángvirág 10-15 cm magas, fehér virágú, vöröses, gesztenyebarna szemű, amik virágzáskor, április-májusban, teljesen beborítják a lombot.

Kiszerelés:  9 cm-es ültetőedényben

Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Phlox subulata ‘Amazing Grace’ – árlevelű lángvirág 10-15 cm magas, fehér virágú, vöröses, gesztenyebarna szemű, amik virágzáskor, április-májusban, teljesen beborítják a lombot.

  • Alak: 10-15 cm magas, terjeszkedő, teljesen télálló évelő.
  • Virág: Április-májusban hozza kicsi virágait, amik teljesen beborítják a növényt. Az ötszirmú virágok torkában apró, sötétebb árnyalatú foltok áthatók.
  • Levél: Örökzöld, tűszerű lombozata van.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyre ültessük.
  • Talaj: Mérsékelten száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmű földben érzi jól magát. Lúgos, vagy semleges kémhatású talajt szereti.
  • Felhasználása: Sziklakertbe, kőfalak tetejére, betonutak szegélyére, talajtakarásra.

További információk

Magasság

5-10 cm, 15-20 cm

Szélesség

90-120 cm

Díszítő érték

virággal díszítő

Virágzás időszaka

tavasz köz, tavasz vége

Virágszín
Fényigény

napos fekvésbe, félárnyékba

Talajigény

átlagos kerti talaj

Növekedési ütem

gyors növekedésű

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidők a rendelés befizetésétől számított 1, maximum 2 hét. Heti beszerzések esetén zárás minden szerda éjfélkor. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején szállítjuk ki. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…