Photinia x fraseri ‘Little Red Robin’ – korallberkenye

5 527 Ft

Örökzöld, kisméretű feltűnő élénk piros bíbor levelű cserje.

Kiszerelés: konténer, 3 l, 30/40 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Photinia x fraseri ‘Little Red Robin’ látványos élénk piros levélzetű, fagytűrő kisméretű cserje. A Red Robin fajtánál kisebb méretű és kisebb levélzetű.

  • Alak: kb 1.5-2 méter magasra növő és 1.5-2 méter széles, szabályos növekedésű, sűrű ágrendszerű közepesen gyorsan növő cserje.
  • Levél: Örökzöld, 6-8 cm hosszú, 3-4 cm széles, szélén élesen fűrészes, fényes pirosan fakadó, majd bronzvörös, bőrszerű
  • Virág: Fehér, május-júniusban nyílnak 8-10 cm átmérőjű álernyőkben. A termése piros bogyó.
  • Tenyészhely: Fagytűrő. Napon, félárnyékban fejlődik jól, nedves helyen hajtásai visszafagynak. Átlagos vízigényű.
  • Felhasználása: Nyírás nélkül nagyméretű bokornak háttérben, vagy szoliterként fácskának nyírva. Sövénynek is alkalmas, de nagy tömegben, élénk színe miatt erős drámai hatást eredményez. Nyírható. 
  • Gondozása: Betegségekkel szemben ellenálló. 

Lásd még: További információk

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Árudánk kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, és más mediterrán különlegességeket értékesít. Választékunk a szezon folyamán folyamatosan változik, a legtöbb növényünk májustól érhető el. 2-3 literes konténeres kiszerelésben tudod a növényeinket megvásárolni.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetők. A kiszerelés és szállítási méret minden növénynél egyedileg fel van tüntetve. A beszerzést a rendelések alapján gyűjtő rendszerben végezzük, és a megrendeléstől számított 5 héten belül szállítunk postai futárszolgálattal. A szállítások aktuális ütemezését a terméknél az információs ikonra kattintva láthatod. A minimális díjunkba 5-6 növény is belefér, érdemes ezt kihasználnod. A szállítási díjunkat maximáltuk, így kb. 10 növény után már nem kell további díjat fizetned. Aktuális díjainkat a Szállítási fülnél találod.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 200 Ft

Érdekelhetnek még…