Photinia x fraseri ‘Pink Marble’ – korallberkenye

7 513 Ft

Korallberkenye. Örökzöld, nagyméretű tarka levelű cserje.

Kiszerelés: konténer, 5 l, 60/80 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Photinia x fraseri ‘Pink Marble’ az egyik leglátványosab levélzetű, díjnyertes, nagyméretű korallberkenye cserje.

  • Alak: kb 3-4 méter magasra növő és 2-3 méter széles, szabályos növekedésű, sűrű sötétvörös ágrendszerű közepesen gyorsan növő cserje.
  • Levél: Örökzöld, 8-12 cm hosszú, 4-6 cm széles, szélén élesen fűrészes, fehéren márványos halványzöld levélzet, mely kihajtáskor rószaszín, bőrszerű
  • Virág: Fehér, május-júniusban nyílnak 10-12 cm átmérőjű álernyőkben. A termése piros bogyó.
  • Tenyészhely: Fagytűrő. Napon, félárnyékban fejlődik jól, nedves helyen hajtásai visszafagynak. Átlagos vízigényű.
  • Felhasználása: Nyírás nélkül nagyméretű bokornak háttérben, vagy szoliterként fácskának nyírva. Sövénynek is alkalmas, de nagy tömegben, élénk színe miatt erős drámai hatást eredményez. Nyírható.
  • Gondozása: Betegségekkel szemben ellenálló. 

Lásd még: További információk

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

, ,

Árudánk elsősorban olaszországi kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, hortenziákat és más mediterrán különlegességeket értékesít gyűjtő rendszerben. Az áruda a HILL & Garden kft. olasz importra szakosodott részlege a több divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetőek. Az értékesítést és beszerzést gyűjtő rendszerben végezzük. A növényeket az összegyűjtött megrendeléseknek megfelelően rendeljük, és rövid átfutási időn belül postán vagy futárral, nagyobb rendelésnél külön fuvarossal szállítjuk ki. Növényt nagyon rövid ideig készletezünk. A szállítások aktuális ütemezését a rendelésnél az információs ikonra kattintva láthatod. Növényeink nagyobb méretekben is beszerezhetőek! Kérd egyedi ajánlatunkat, ha a közzétett méreteknél kifejlettebb példányokat keresel, vagy nagyobb tételben vásárolnál. A házhozszállítás GLS futárszolgálattal történik. A szállítási díjakat a termék kosárba tételekor ellenőrizheted.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 1 975 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 100 000 Ft

Érdekelhetnek még…