Physocarpus opulifolius ‘Diable d’Or’ – bangitalevelű hólyagvessző

4 610 Ft

A Physocarpus opulifolius ‘Diable d’Or’ – bangitalevelű hólyagvessző 1,5-2 m magasra növő díszcserje. Lombszíne tavasszal élénk rézvörös, mely később sötétebb árnyalatot ölt.

  • Kiszerelés: konténer, 2 l, 20/40 cm
  • Szállítás: kb. 10-14 munkanap
  • Áruda: Magyar cserjék és évelők
Physocarpus opulifolius Diable dOr hólyagvessző2
Physocarpus opulifolius 'Diable d'Or' - bangitalevelű hólyagvessző 4 610 Ft

A Physocarpus opulifolius ‘Diable d’Or’ – bangitalevelű hólyagvessző 1,5-2 m magasra növő díszcserje. Lombszíne tavasszal élénk rézvörös, mely később sötétebb árnyalatot ölt.

  • Alak: 1,5-2 m magasra növő, kompakt, díszcserje.
  • Virág: Késő tavaszi, kora nyári virágzása alatt tömött bugákban hozza hosszú porzós fehér virágait.
  • Levél: Lombszíne tavasszal élénk rézvörös, mely később sötétebb árnyalatot ölt. Levelei szőlőre emlékeztetők.
  • Termés: A virágok helyén piros bogyók csoportjai fejlődnek, ezek nem mérgezőek az emberre.
  • Felhasználása: Szoliternek, nyíratlan sövénynek.
  • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos helyet, védett, huzattól mentes helyet szereti. Humuszban, tápanyagban gazdag talaj jót tesz neki.
  • Gondozása: Virágzás után az elöregedett ágakat érdemes lemetszeni.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, , , ,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

,

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Physocarpus opulifolius ‘Diable d’Or’ – bangitalevelű hólyagvessző” értékelése elsőként

Áruda információk