Picea abies ‘Little Gem’ – törpe gömbfenyő

3 772 Ft

A Picea abies ‘Little Gem’ – törpe gömbfenyő 30-50 cm magas, lassú, évi 2-3 cm növekedésű törpe fenyő. Lapított gömb alakú, teljesen zárt, tömör.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 10/20 cm

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Picea abies ‘Little Gem’ – törpe gömbfenyő 30-50 cm magas, lassú, évi 2-3 cm növekedésű törpe fenyő. Lapított gömb alakú, teljesen zárt, tömör.

  • Alak: Lassú növekedésű törpe változat, 30-50 cm magas, 60-90 cm széles. Lapított gömb alakú, teljesen zárt, tömör. Lombja tökéletesen zárt, kezdetben félgömb alakú, majd párnaszerűen kiszélesedik és akár 1 m széles is lehet.
  • Levél: Hajtásai vékonyak, rövidek, akárcsak tűlevelei, melyek aprók, világoszöldek, szúrósak.
  • Termés: Porzós tobozai kisméretűek.
  • Származás: Hazánkban is őshonos.
  • Felhasználása: Sziklakertekbe, sírokra, kőedényekbe ültessük.
  • Tenyészhely: Igazán szépen napos, világos vagy félárnyékos helyen fejlődik. Jó szárazságtűrő, de fiatalon meghálálja a rendszeres öntözést.
  • Gondozása: Fiatal korában rendszeresen öntözzük,
  • Betegségei: Betegségekre és kártevőkre nem érzékeny.

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk