Picea glauca ‘Echiniformis’ – cukorsüvegfenyő

3 772 Ft

A Picea glauca ‘Echiniformis’ – cukorsüvegfenyő igazi törpefenyő. Alakja szabályos, széles, nagyon tömött kúp alakú, átláthatatlan felülettel.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 10/20 cm

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Picea glauca ‘Echiniformis’ – cukorsüvegfenyő igazi törpefenyő. Alakja szabályos, széles, nagyon tömött kúp alakú, átláthatatlan felülettel.

  • Alak: Magassága 30-60 cm, szélessége: 30-60 cm. Igazi törpefenyő, növekedésére az évi 6-8 centiméteres növekedés a jellemző. Alakja szabályos, széles, nagyon tömött kúp alakú, átláthatatlan felülettel.
  • Levél: Tűlevelei aprók, lágyak és egyáltalán nem szúrnak. Viaszos hatású tűlevelei dörzsölésre kellemes illatot árasztanak.
  • Származás: Észak-Amerika
  • Felhasználása: Sziklakertbe, előkertbe, sírra, edénybe is ültethető, mivel igen lassan növekszik.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, párás helyre ültessük és rendszeresen öntözzük. A meszes talajt nem kedveli. Nem fagyérzékeny.
  • Gondozása: Fiatal korában rendszeresen öntözzük,
  • Betegségei: Ritkán megtámadhatják a takácsatkák, illetve az ezüstfenyő-levéltetű.

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk