Picea pungens ‘Misty Blue’ – ezüstfenyő

4 191 Ft

A Picea pungens ‘Misty Blue’ – ezüstfenyő, szúrós luc – termetes fa, akár 30 méter magas is lehet. Kékes, már-már szürke tűlevelei vannak.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 40/60 cm

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Picea pungens ‘Misty Blue’ – ezüstfenyő, szúrós luc – termetes fa, akár 20-30 méter magas is lehet. Kékes, már-már szürke tűlevelei vannak.

  • Alak: Magassága idős korában 20-30 méter, szélessége: 3-4 méter. Széles, kúp formájú lombkoronája van.
  • Levél: Lombja ezüstös kék színű, tűlevelei szúrósak.
  • Származás: Észak-Amerika
  • Felhasználása: Szoliternek. Karácsonyfának kitűnő fajta.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, párás helyre ültessük és rendszeresen öntözzük. A meszes talajt nem kedveli. Nem fagyérzékeny.
  • Gondozása: Fiatal korában rendszeresen öntözzük,
  • Betegségei: Ritkán megtámadhatják a takácsatkák, illetve az ezüstfenyő-levéltetű.

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk