Pinus mugo var. Mughus – havasi törpefenyő

3 772 Ft

A Pinus mugo var. Mughus – havasi törpefenyő fiatal korában gömb vagy lapított gömb alakot formáz, fiatal hajtásai szürkésfehér színűek.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 20/40 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Pinus mugo var. Mughus – havasi törpefenyő fiatal korában gömb vagy lapított gömb alakot formáz, fiatal hajtásai szürkésfehér színűek.

  • Alak: fiatal korában gömb vagy lapított gömb alakot formáz, mely idősebb korára karcsúbbá válik. Lassú növekedésű, kb. 1,5-2 méter magas és 1,5 méter széles lesz.
  • Levél: 7 cm hosszú tűlevelei kettes csomókban ülnek az ágakon, fiatal hajtásai szürkés-fehér színben játszanak.
  • Termés: 2-7 cm nagyságú tobozai lilás-barna színűek
  • Származás: Észak-Amerika
  • Felhasználása: sziklakertbe és nagyobb díszkertbe, talajtakarónak is ideális.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, párás helyre ültessük és rendszeresen öntözzük. A meszes talajt nem kedveli. Nem fagyérzékeny.
  • Gondozása: Fiatal korában rendszeresen öntözzük,
  • Betegségei: Nincsenek betegségei.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidők a rendelés befizetésétől számított 1, maximum 2 hét. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…