Platycodon grandiflorus ‘Astra Rose’ – léggömbvirág

1 033 Ft

Platycodon grandiflorus ‘Astra Rose’ – léggömbvirág léggömbökre emlékeztető szép rózsaszínű virágaival díszít, július-augusztusban virágzik.

  • Kiszerelés:  10,5 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Platycodon grandiflorus ‘Astra Rose’ – léggömbvirág léggömbökre emlékeztető szép rózsaszínű virágaival díszít, július-augusztusban virágzik.

  • Alak: Bokros habitusú lágyszárú évelő, 40-70 cm magasra nő meg.
  • Virág: léggömbökre emlékeztető szép rózsaszínű virágaival díszít, július-augusztusban virágzik.
  • Levél: Levelei élénkzöld színűek, kissé tojásdadok. Érdemes karózni, így szára nem törik vagy hajlik el a virágok súlyától, vagy az erős szélben.
  • Tenyészhely: Napos helyre ültessük.
  • Talaj: Talaja legyen jó vízelvezetésű, tápanyagban gazdag. Közepes vízigényű, nyáron szükség lehet öntözésre.
  • Felhasználás: Sokrétűen, évelőágyásokban.
  • Gondozása: Az elszáradt virágokat virágzás után vágjuk vissza. Akkor fejlődik legszebben, ha nem bolygatjuk, éveken keresztül ugyanazon a helyen növekedhet.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett vagy utánvéttel történt megrendelések a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor 20,000 -Ft-os összeghatárig utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…