Pleioblastus pygmaeus – törpe bambusz

2 714 Ft

Pleioblastus pygmaeus – törpe bambusz terjedő tövű, kb. 50 cm magas, örökzöld bambusz.

Kiszerelés: konténer, 2 literes

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Pleioblastus pygmaeus – törpe bambusz terjedő tövű, kb. 50 cm magas, örökzöld bambusz.

  • Alak: A legkisebb termetű bambusz, max. 50 cm magas. Gyökerével agresszíven terjed, ezért kiváló talajtakaró. Örökzölden telel át, nálunk is télálló.
  • Levél: keskeny lándzsa alakú levelek, sűrűn növekednek.
  • Származási hely: Ázsia
  • Tenyészhely: A nagyon nedves, mocsaras területeken érzi magát a legjobban. Félárnyékban ideális a számára, napon azonban mindenképpen öntözést igényel, szobában is tartható.
  • Talaj: Jó szerkezetű, nedves talajt igényel.
  • Felhasználás: patakparton, vagy tóparton különösen szép látványt nyújt. Talajtakarónak is kiváló, vagy alacsony sövényt is lehet belőle telepíteni, japán hangulatú kertbe is ideális. Bonsainak is nevelhető.

További információk

Magasság

Növekedési ütem

Díszítő érték

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendelt növényeket a kertészetemben termesztem. Az adott héten vasárnap éjfélig beérkezett rendeléseket a következő hétfőn összesítem, összekészítjük, csomagoljuk és szerdán adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik. Így a szállítási határidő a rendelés befizetését követő maximum 12 nap.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 556 Ft
Áruda maximum szállítási díja 7 112 Ft

Érdekelhetnek még…