Prunus laurocerasus ‘Novita’ – babérmeggy

4 140 Ft

Örökzöld, nagyméretű népszerű cserje.

Kiszerelés: konténer, 3 l, 60/80 cm

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Prunus laurocerasus ‘Novita’ a babérmeggyek között az egyik sláger, mivel az átlagosnál gyorsabb növekedése révén hamar dús, örökzöld takarást hozhatunk létre kertünkben, de szoliter növénynek is kiváló választás.

  • Alak: (idehaza) kb 4-6 méter magasra növő és 4-6 méter széles, gömb formájú szabályos növekedésű, sűrű ágrendszerű cserje.
  • Levél: Örökzöld, nagy 10-12 cm hosszú és 4-6 cm széles, fényes, középzöld
  • Virág: Sárgás-fehér, felfelé növő csomókban jelenik meg április-májusban. A termése kezdetben piros, éretten fekete bogyó.
  • Tenyészhely: Fagytűrő. Napon, félárnyékban és árnyékban is jól fejlődik, szinte minden kerti talajban megél, átlagos vízigényű
  • Felhasználása: Nyírás nélkül nagyméretű bokornak háttérben, vagy magasabb sövénynek. Nyírható.
  • Gondozása: Betegségekkel szemben a babérmeggyek közül az egyik legellenállóbb. 

Lásd még: További információk

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Fényigény

, ,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

, ,

Élőben megtekinthető

Árudánk elsősorban olaszországi kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, hortenziákat és más mediterrán különlegességeket értékesít gyűjtő rendszerben. Az áruda a HILL & Garden kft. olasz importra szakosodott részlege a több divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetőek. Az értékesítést és beszerzést gyűjtő rendszerben végezzük. A növényeket az összegyűjtött megrendeléseknek megfelelően rendeljük, és rövid átfutási időn belül postán vagy futárral, nagyobb rendelésnél külön fuvarossal szállítjuk ki. Növényt nagyon rövid ideig készletezünk. A szállítások aktuális ütemezését a rendelésnél az információs ikonra kattintva láthatod. Növényeink nagyobb méretekben is beszerezhetőek! Kérd egyedi ajánlatunkat, ha a közzétett méreteknél kifejlettebb példányokat keresel, vagy nagyobb tételben vásárolnál. A házhozszállítás GLS futárszolgálattal történik. A szállítási díjakat a termék kosárba tételekor ellenőrizheted.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 997 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 100 000 Ft

Érdekelhetnek még…