Pyracantha ‘Orange Glow’ – tűztövis

2 096 Ft

A tűztövis középméretű, felfelé növő, örökzöld, termésével díszítő cserje

Kiszerelés: konténer, 2 l, 20/40 cm

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

‘Orange Glow’ tűztövis gyorsan növő, tüskés ágú örökzöld cserje, amely nyírva szoliternek vagy ágrendszere miatt védősövénynek is alkalmas.

  • Alak: kb 3-4m magas és 2-3 méter szélességű, kezdetben felfele törekvő, laza ágrendszerű, gyorsan növő cserje.
  • Levél: Örökzöld, kicsi fényes mélyzöld.
  • Virág: Tavasszal gazdagon ontja fehér virágait, szinte teljesen beborítja a növényt.    Termése apró, fénylő narancspiros, sokáig díszít.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos. Átlagos vízigényű, meszes talajt is tolerálja. Teljesen fagytűrő
  • Felhasználása: Sövénynek, madárbarát kertbe, termése révén és ágrendszere is az apró madarak kedvenc búvóhelye. Nyírva, cserépbe szoliternek is szép déli dekoráció. 
  • Ellenállóság: közepesen ellenálló

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk