Rene van Wegberg® – ehető rózsa

5 867 Ft

Ehető rózsa, élénk rózsaszín, szeder ízű, illatos, dúsan virágzó. Konténerbe is alkalmas.

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Rendelhető: 2023 július közepétől
 • Áruda: Rózsaland

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Étkezési célra kifejezetten alkalmas, ehető virágú, közepes méretű élénk rózsaszín bokorrózsa. Fürtökben és szólóban folyamatosan hozza rengeteg virágját. Kompakt növekedésű, ezért nagyobb konténerbe, balkonra ideális. Igen egészséges, ellenálló fajta, igénytelen, biotermesztésre is alkalmas. A legintenzívebb ízt akkor érjük el, ha a a félig vagy teljesen kinyílt virágokat kora reggel takarítjuk be. Frissen a legízletesebb, de a szirmok hűtőben kb. 10 napig eltarthatók.

 • Alak: bokros
 • Magassága: 60-70 cm
 • Virág: 8 cm, teljesen dupla, csésze alakú, élénk rózsaszín. Kandírozásra, rózsazselékhez, édességhez, üdítőkhöz kifejezetten alkalmas.
 • Illat és íz:  édes, gyümölcsös illat, szederre emlékeztető íz
 • Virágzás: ismétlődő, bőséges, nagy fürtökben
 • Tenyészhely: teljes nap
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság : kitűnő
 • Növényigény (1 nm): 4-5 tő
 • Nemesítő: Pheno Geno

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Rózsaland

Rendelési időszak

Szabadgyökerű rózsáinkat július közepétől október végéig, illetve a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni. Az őszi időszakban a választék általában nagyobb, és kedvezőbb a szabadgyökerű rózsák ültetése szempontjából.

Szállítási határidők

A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárásfüggő. A tavaszi szezonban általában március vége-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

Szállítási díjak

50.000 Ft értékű vásárlásig a szállítási díj egységesen 1.990 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás DÍJMENTES!
A hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

Szállítási mód

A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben, fólia csomagolásban szállítjuk ki MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


 

Visszatérítési feltételek

A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

Hidegtűrő képesség

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rene van Wegberg® – ehető rózsa” értékelése elsőként

Áruda információk