Réti lóhere mag

4 632 Ft

A réti lóhere természetes, ökológiai gyepek értékes alkotója.

  • Kiszerelés: vetőmag, 0,5 kg, kb. 100 nm-re elegendő
  • Áruda: HILL & Garden – Virágmagok

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A réti lóhere természetes, ökológiai gyepek értékes alkotója. Gazdagon szétágazó gyökérzete gazdagítja a talaj nitrogén és szerves anyag tartalmát. Napos kissé nedves területeket kedveli, de az időszakos szárazságot is átvészeli.

Felhasználása

A réti lóhere jelentős mennyiségű nitrogént gyűjt össze a levegőből, és humuszban gazdag, tápanyagokkal dúsított talajt hagy maga után. Ebben az esetben a vegetációs időszak végén kell a talajba beásni. A réti lóhere ideális bio- és természetes kertekbe, mivel ideális táplálékforrást biztosít a méheknek, poszméheknek és lepkéknek.

Kedvelt gyeppótló növény füves területek közé vetve. A réti lóhere évekig újra és újra vágható: virágzásig értékes friss takarmányként, szárítva pedig fehérjedús szénaként szolgál a kisállatoknak.

A réti lóhere mag vetése

A réti lóhere márciustól-májusig vagy ősszel vethető. A talaj előkészítését kővetően a magot  szórd ki, sekélyen gereblyézd be, és kelésig tartsd nedvesen.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Áruda: HILL & Garden - Virágmagok

Szállítási határidők

A HILL & Garden - Virágmagok áruda által értékesített virág- és vetőmagok, valamint szakkönyvek szállítási ideje 5-7 munkanap. A rendelések csomagolása a téli időszakban keddi napokon történik, a kiszállítás szerda/csütörtöki napokon várható.

Szállítási díjak

Magok: 1699 Ft, mennyiségtől függetlenül.
Szakkönyvek 1-2 db kb. 1690 Ft. A könyvek szállítási díja súlyfüggő, kérjük, tedd a kosárba, és címed magadása után pontos összeget látsz.

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A magokat a felhasználásig tartsd sötét, hűvös, száraz helyen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük, legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd a Florapont vevőszolgálatán.
Termékeinkre a rendeléstől számított 12 hónapig fajtagaranciát vállalunk. Ha nem a megfelelő terméket kaptad, emailben jelezd nekünk, küldd meg a nem fajtaazonos növény fotóját, és jogos panasz esetén a terméket cseréljük, vagy amennyiben ez már nem lehetséges, annak árát visszatérítjük.

Jellemzők

Tömeg 0,5 kg
Magasság

,

Fényigény

Vízigény

,

Talajigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Réti lóhere mag” értékelése elsőként

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz