Romantikus álom – összeállítás a romantikus kertek kedvelőinek

13 970 Ft

Kék. fehér és rózsaszín virágok gyönyörű kombinációja alkotja ezt a romantikus kertet

Kiszerelés: 13 db-os szett, konténeres

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Kék, fehér és rózsaszín virágok adják ennek a romantikus kiskertnek az eleganciáját. Tavasszal a tatárvirág fehér virágai nyílnak először aztán a pünkösdi rózsa telt rózsaszín virágpompájában gyönyörködhetünk. Nyáron a szarkaláb, gólyaorr, zsálya, macskamenta nyílik.  A kerthez illő székben kényelmesen üldögélhetünk, virágszedő kosarunkba saját kis csokrot tudunk szedni. A zsályák, a szarkaláb, a varjúháj  vázaállósága kitűnő.

Az összeállítás az alábbiakat tartalmazza:

  • kb 2 nm felületre elegendő, 13 db egyedileg felcímkézett növényt,
  • látványtervet, amely alapján el tudod képzelni a kész növénykiültetést
  • növénylistát harmonikusan és szakszerűen válogatott növényekből
  • leírást a kiskertbe ültetett növények ökológiai igényeiről,
  • kiültetési tervet A/5-ös méretben, vízmentesre fóliázott formában, amely segítségével otthon is el tudod ültetni a növényeket.

További információk

Fényigény

napos fekvésbe

Talajigény

átlagos kerti talaj

Vízigény

átlagos vízigényű

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendeléseket szerdai napokon adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 112 Ft

Érdekelhetnek még…