Lipstick® – talajtakaró rózsa

2 794 Ft

Rózsaszín, lila, fehér színű, egész nyáron virágzó díjnyertes, ADR minősített talajtakaró rózsa.

Kiszerelés: szabadgyökerű, A minőség

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Hill & Garden - Rózsaland
Cikkszám: tantau-734 Kategória: Címkék: ,

Növény leírása

Sokszoros díjnyertes, ADR minősített talajtakaró rózsa. Rendkívül dúsan virágzik. Meleg lazac rózsaszín virágjai szinte teljesen elfedik a leveleket. Folyamatosan virágzik, ősszel is gyönyörű látványt nyújtva. Rendkívül ellenálló fajta. Ideális tömeges ültetésre, ösvények mentén, vegyes kiültetésbe, különösen fehér virágú bokrokkal együtt igen látványos.

 • Alak: szélesen elterülő
 • Magassága: 50-80 cm
 • Virág: 2-4 cm, féldupla, élénk lazac rózsaszín
 • Illat: erős
 • Virágzás:  folyamatos, fürtökben
 • Tenyészhely: napos, félárnyékos
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság : kiváló
 • Növényigény (1 nm): 3 tő
 • Nemesítő: Tantau
 • Bemutatás éve: 2007

Növény jellemzői

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , , ,

Virágszín

, ,

Virágméret

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau és David Austin nemesítő angol rózsáit tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, a hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a 2-3 éves rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá, hogy a szállítási költségeik jóval kisebb, mint a konténeres kiszerelésűeké, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsákat gyűjtő rendszerben az ültetési szezon előtt értékesítjük. A pontos szállítási határidőkről az egyes fajták rendelhetőségénél látható info ikonra kattintva tudsz tájékozódni. 50,000 Ft feletti rendelésedet ingyen szállítjuk ki!

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 318 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 900 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 000 Ft

Érdekelhetnek még…