Rosa Pastella®

3 480 Ft

Ellenálló, romantikus, többszörösen díjnyertes, ADR minősített alacsony bokorrózsa (ágyásrózsa).

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Gombás betegségekkel szemben az egyik legellenállóbb nosztalgia floribunda rózsa. A virág színe a hőmérséklet változásával módosul, a hideg estéken külső szirmai inkább halvány rózsaszín, míg a meleg órákban krémfehérek, némi halvány zöld árnyalattal. Dúsan és hosszan virágzik, így késő őszig díszíti kertünket. Bokros, jól ágazó, kompakt habitusú. Teraszokon, sövénynek, rózsaágyásban, romantikus kertekbe évelőkkel társítva ideális.

  • Magassága: 50-80 cm
  • Virágméret: 6-8 cm
  • Illat: enyhe, fűszeres
  • Nemesítő: Tantau
  • Minőség: A osztály (legalább 3 erőteljes ág, erőteljes gyökérzet)
  • Kiszerelés: szabadgyökerű
  • Csomag tartalma: 1 db rózsa

További információk

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Ellenállóság

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Magasság

Kiszerelés

Élőben megtekinthető

Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau fajtáit  tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, a hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, 2-3 éves korukban, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá, hogy a szállítási költségeik tizede! az edényes változattal szemben, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsáinkat a tavaszi idényben március 10 ig tudod megrendelni. A megrendeléseket március 24 -ig GLS futárszolgálattal teljesítjük. A rózsatövek felszedése és ültetése időjárásfüggő, ezért a rendelhetőség és szállítás határideje változhat.

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 318 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 900 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 000 Ft

Érdekelhetnek még…