Pink Piano® – teahibrid rózsa

4 232 Ft

Gyönyörű élénk rózsaszín, tömött virágú nosztalgia teahibrid rózsa

Kiszerelés: szabadgyökerű, A minőség

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Gyönyörű élénk rózsaszín Piano® teahibrid rózsa, erős, hosszú száron, kis fürtökben virágzik. Gömbszerű tömött fejű virágai kiválóan ellenállnak az időjárásnak, esőnek, fagynak. Illata a málnára emlékeztet. Bőrszerű, sötétzöld levélzete gombás betegségeknek ellenáll. Vágóvirágnak is ideális.

 • Alak: bokros, egyenes, felfelé növekvő
 • Magassága: 100-130 cm
 • Virág: 6-8 cm, dupla, tömött, élénk rózsaszín, kezdetben gömb alakú, majd csészeformát ölt
 • Illat: enyhe, málnára emlékeztető
 • Virágzás: ismétlődő, fürtökben
 • Tenyészhely: napos
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság : jó
 • Növényigény (1 nm): 4-5 tő
 • Nemesítő: Tantau
 • Bemutatás éve: 2008

További információk

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

,

Virágméret

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Fényigény

Talajigény

Vízigény

A Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau, továbbá David Austin és más ismert nemesítők rózsáit tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a 2-3 éves rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá a szállítási költségük  jóval kisebb, mint a konténeres kiszerelésűeké, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsákat gyűjtő rendszerben az ültetési szezon előtt értékesítjük. A pontos szállítási határidőkről az egyes fajták rendelhetőségénél látható info ikonra kattintva tudsz tájékozódni. 50,000 Ft feletti rendelésedet ingyen szállítjuk ki! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 900 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 000 Ft

Érdekelhetnek még…