Rosa ‘Schneekönigin®’ – fehér talajtakaró rózsa

3 089 Ft

Világszerte népszerű, tiszta megjelenésű ADR minősített gyönyörű fehér talajtakaró rózsa, mely rendkívül illatos szőnyeget képez kertünkben.

Kiszerelés: konténeres, 2 literes

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Rendkívül népszerű ADR minősített kitűnő talajtakaró rózsa. Nagy fürtöket képező ragyogó fehér virágja kinyílt állapotban középtájt krémsárga. Lefelé hajló, ellenálló fajta. Tömeges ültetésre ideális.

  • Alak: íves
  • Magassága: 50-80 cm
  • Virág: 4-6 cm, féldupla, hófehér, kinyílt állapotban középtájt krémsárga
  • Illat: közepesen intenzív illatú rózsa
  • Virágzás: ismétlődő, kisebb fürtökben
  • Tenyészhely: napos, félárnyékos
  • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
  • Ellenállóság : átlagos
  • Nemesítő: Hans Jürgen Evers
  • Bemutatás éve: 1992

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

Virágméret

,

Hidegtűrő képesség

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett vagy utánvéttel történt megrendelések a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor 20,000 -Ft-os összeghatárig utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…