Rosa Strandperle® Norderney

3 480 Ft

Szemet gyönyörködtető lila színű talajtakaró rózsa, mely téli napokon izzó csipkebogyóival díszít.

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Különösen látványos lila virágú és lila bibéjű talajtakaró rózsa. Intenzív illatú, dúsan virágzik. Késő nyáron beérő dekoratív piros bogyói télen remekül díszítenek, és nem csak a madaraknak adnak táplálékot, de rendkívül hatékonyak izületi gyulladások ellen is. Igen ellenálló fajta, tömeges ültetésre, sövénynek, fal mentén ideális.

  • Magassága: 70-100 cm
  • Virágméret: 6-8 cm
  • Illat: intenzív
  • Nemesítő: Tantau
  • Minőség: A osztály (legalább 3 erőteljes ág, erőteljes gyökérzet)
  • Kiszerelés: szabadgyökerű
  • Csomag tartalma: 1 db rózsa

 

További információk

Magasság

80-100 cm

Díszítő érték

virággal díszítő, terméssel díszítő

Virágzás időszaka

nyár közepe, ősz közepe

Fényigény

napos fekvésbe, félárnyékba

Hidegtűrő képesség

-15 C alatt

Talajigény

tápdús talaj

Vízigény

átlagos vízigényű

Kiszerelés

Rózsaland

A Rózsaland fajtaválasztékában az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau, valamint David Austin, Meilland és más ismert nemesítők rózsáit tudod megvásárolni. A jogvédett és fajtabiztos rózsák nagyrészt a közelmúlt nemesítései, ezek már a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a 2-3 éves rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet. Szállítási költségük  jóval kisebb, mint a konténeres kiszerelésűeké, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Szinte minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsákat gyűjtő rendszerben az ültetési szezon előtt értékesítjük. A pontos szállítási határidőkről az egyes fajták rendelhetőségénél látható info ikonra kattintva tudsz tájékozódni. 50,000 Ft feletti rendelésedet ingyen szállítjuk ki! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, kérjük, a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük azt.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 900 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 200 Ft