Rózsák

A virágok között a rózsa a királynő. Sokkal kevésbé igényesek és szorulnak gondozásra, mint azt szépségük sugallja. A legtöbb rózsafajta erős fagytűrő, a német ADR minősítéssel rendelkező fajták pedig betegségnek, időjárásnak is kifejezetten ellenálló fajták. Olyan híres nemesítő cégek fajtái közül válogathatsz, mint David Austin, Tantau, Kordes,  Meilland

kúszó nosztalgia rózsa
Mutasd a szűrőt

1–20 termék, összesen 97 db

1–20 termék, összesen 97 db

A rózsák felhasználása

  • Tenyészhely: általában napfényes, esetleg félárnyékos helyet kedvelnek. Előnyös, ha a kertben nem reked meg a levegő, hanem enyhe szellő fúj, mert ez biztosítja a levelek egyenletes szellőzését, és csökkenti a gombásodás kialakulását.
  • Talajigény: Az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású, az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték.

Szállítás

Kora tavasszal és ősszel szabadgyökeres kiszerelésben, márciustól nyár végéig 2 literes konténeres kiszerelésben tudod megvásárolni. Szabadgyökeres rózsák esetén a szállítás október végén/november elején, illetve március végén/április elején várható. Konténeres rózsáinkat főszezonban a megrendeléstől számított 14 napon belül szállítjuk, szezonon kívül 14-21 nap a szállítási határidő.