Rózsaszínű, illatos rózsa talajtakaró

3 175 Ft

A rózsa talajtakaró rózsaszín virágaival és illatával díszíti kerted.

  • Kiszerelés: konténer, 2 literes, 30/40 cm
  • Minimum vásárlási mennyiség: 6 db kb. 2-3 nm talaj takarására elegendő.
Rózsa talajtakaró 2
Rózsaszínű, illatos rózsa talajtakaró 3 175 Ft

A rózsa talajtakaró jellemzője

A talajtakaró rózsák alacsony növésű, kompakt, sűrű ágú törpe cserjék, amelyek nemcsak szép látványt nyújtanak, de habitusuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a talaj fedésére. Élénk színű, apró virágai csoportokban nőnek és nyár elejétől egészen késő őszig díszítik a cserjét, és így kerted is.  Kifejlett állapotában a cserje 40-60 cm magas.

A rózsa talajtakaró felhasználása

A rózsa talajtakaró illatos, rószaszín virágzatával a kert dekorációjához járul hozzá, továbbá praktikus feladatot is ellát: segít elnyomni a gyomokat és megfékezni a talajeróziót, támogatja a talaj vízmegtartását. Természethű, illetve cottage kertekbe ajánljuk, rézsűkre is ültethető. Tömeges virágai miatt a méhek és rovarok is kedvelik, ha pedig a kiültetett cserjén túl is gyönyörködnénk a virágokban, vágva, vázában is élvezhetjük illatukat, szépségüket.

A rózsa talajtakaró telepítése

Négyzetméterenként 5-6 cserjét ültessünk tápdús, jó vízelvezetésű talajba. A talajtakaró rózsa kifejezetten kedveli a napot, de félárnyékba is ültethető. A Florapontnál árult, konténerben nevelt változata az egész szezonban biztonsággal telepíthető.

A rózsa talajtakaró karbantartása

A talajtakaró rózsát évente egyszer tél végén, kora tavasszal metsszük vissza a növekedés serkentése céljából, ilyenkor tudjuk a cserje formáját is alakítani.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rózsaszínű, illatos rózsa talajtakaró” értékelése elsőként

Áruda információk