Salix eleagnos ‘Angustifolia’ – keskenylevelű parti fűz

1 886 Ft

A Salix eleagnos ‘Angustifolia’ – keskenylevelű parti fűz 1-2 méter magasra növő, ezüstszürke fonákú, zöld levelű fajta.

Kiszerelés: konténeres, 2 literes, 40/60 cm

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Salix eleagnos ‘Angustifolia’ – keskenylevelű parti fűz 1-2 méter magasra növő, ezüstszürke fonákú, zöld levelű fajta.

  • Alak: A felfelé törekvő ágrendszerű növény levélzetét hosszúkás, ezüstszürke fonákú, zöld levelek alkotják. 1-2 méter magasra nő meg.
  • Virág: Barka virága márciusban és áprilisban nyílik.
  • Levél: Levélzetét keskeny, hosszúkás, ezüstszürke színű, keskeny levelek alkotják, melyek ősszel sárgára színeződnek. Vékony, dekoratív ágai pirosas színárnyalatúak.
  • Felhasználása: Cserjecsoportokba, de szoliternek is jó választás.
  • Tenyészhely: Napos, világos és félárnyékos helyre is ültethetjük, a napos fekvést jobban szereti. Talajok közül a jó vízáteresztő képességű, magas nedvességtartalmú kedveli leginkább. Nagyon vízigényes!
  • Gondozása: Kártevőkre és kórokozókra nem igazán fogékony, valamint nem igényel sok törődést

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágszín

Virágzás időszaka

,

Fényigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidők a rendelés befizetésétől számított 1, maximum 2 hét. Heti beszerzések esetén zárás minden szerda éjfélkor. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején szállítjuk ki. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…