Salix ‘Erythroflexuosa’ – csavart csüngő fűz

2 419 Ft

A Salix ‘Erythroflexuosa’ – csavart és csüngő fűz nagy bokor vagy kis fa, 20 évesen kb. 4,5 m magas és széles.

Kiszerelés: konténeres, 2 literes, 40/60 cm

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Salix ‘Erythroflexuosa’ – csavart és csüngő fűz nagy bokor vagy kis fa, 20 évesen kb. 4,5 m magas és széles. Ágai dugóhúzószerűen csavarodottak, vesszői, hajtásai szintén, csüngők, sárgák.

  • Alak: Nagy bokor vagy kis fa, 20 évesen kb. 4,5 m magas és széles. Ágai dugóhúzószerűen csavarodottak, vesszői, hajtásai szintén, csüngők, sárgák.
  • Virág: Jelentéktelen.
  • Levél: Levélzetét keskeny, hosszúkás, ezüstszürke színű, keskeny levelek alkotják, melyek ősszel sárgára színeződnek.
  • Felhasználása: Kis kertek, vizes termőhelyek, vízfolyások, tavak mellé. Télen szép aranysárga, napos oldalukon vöröslő csavarodott vesszői dekoratívak. A szárazkötészet is szívesen használja.
  • Tenyészhely: Napos, világos és félárnyékos helyre is ültethetjük, a napos fekvést jobban szereti. Talajok közül a jó vízáteresztő képességű, magas nedvességtartalmú kedveli leginkább. Nagyon vízigényes!
  • Gondozása: Kártevőkre és kórokozókra nem igazán fogékony, valamint nem igényel sok törődést

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágszín

Virágzás időszaka

,

Fényigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk